понеділок, 09 червня 2008 11:30

Себастьян Ларссон просить не порівнювати його з Хенріком

Півзахисник збірної Швеції Себастьян Ларссон, якому виповнилося 23 роки напередодні старту Євро-2008, вважає, що у нього мало спыльного з його знаменитим однофамільцем і партнером по національній команді Хенріком Ларссоном, який недавно переміг у голосуванні за визначенням кращого футболіста країни всіх часів.

- У нас з Хенріком однакові прізвища, тому багато хто почав нас порівнювати, - цитує молодого хавбека Reuters. - Проте ми дуже різні. По-перше, він - нападаючий, а я - півзахисник. Так, ми обидва любимо виконувати штрафні і забивати. Але я ще тільки вчуся стати великим футболістом, а Хенрік вже є чудовим гравцем з величезним досвідом. Для мене честь грати з ним. Він - один з найбільш великих футболістів сучасності. Він - мій герой. Але порівнювати нас не можна.

- Недавно у мене був день народження, якого я не мав можливості відсвяткувати, - нарікає Ларссон. - Зроблю це після чемпіонату Європи. Проте вийти на поле в стартовому матчі збірної було б для мене найкращим подарунком. Утім, це вирішувати тренерові - в нашій команді багато хороших гравців. Ну, а три очки в поєдинку з греками були б немов вишня на святковий торт.

Зараз ви читаєте новину «Себастьян Ларссон просить не порівнювати його з Хенріком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути