Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 14:07

Сампрас не збирається повертатись у великий теніс

Сампрас не збирається повертатись у великий теніс
Знаменитий у минулому американець Піт Сампрас обіграв німецького тенісиста Томмі Хааса у виставковому матчі в Сан-Хосе (США). Підсумок зустрічі - 6:4, 6:2 на користь екс-першої ракетки світу. Сампрас знову заявив, що не планує відновлювати тенісну кар"єру.

- Немає ніяких причин для мого повернення. Я не хочу знаходитися в центрі уваги, гроші мені теж не потрібні, - заявив Сампрас.

Матч Сампрас - Хаас відбувся в рамках турніру Асоціації тенісистів-професіоналів (АТП)  SAP Open, який проходить в Сан-Хосе. Спочатку суперником Сампраса повинен був стати Марат Сафін, але травма правої ноги, отримана на тренуванні, перешкодила росіянинові вийти на корт. Організатори вирішили не відміняти поєдинок і знайшли заміну Сафіну в особі Хааса, який в останньому рейтингу займає 26 місце.

Сампрас, який завершив виступи у 2002 році після завоювання 14-го титулу Великого Шолома на US Open, минулого року тричі грав виставкові матчі з Роджером Федерером. В перших двох зустрічах американець поступився нинішньому лідерові світового рейтингу, але третій матч зумів виграти. Сампрас вийде на корт з Федерером в Нью-Йорку в знаменитому "Медісон Сквер Гарден" 10 березня.

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Сампрас не збирається повертатись у великий теніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути