Ексклюзиви
пʼятниця, 07 березня 2008 15:08

Саладуха вийшла у фінал у потрійному стрибку

Саладуха вийшла у фінал у потрійному стрибку

На чемпіонаті світу у закритому приміщенні, що триває у Валенсії, у ранковій сесії легкоатлети проходять кваліфікацію. Ольга Саладуха без особливих проблем пробилася у фінал у потрійному стрибку, показавши вже у другій спробі результат 14,34 метри, що на 4 сантиметри більше кваліфікаційного нормативу.

У наступне коло у бігу на 60 метрів пройшли обидва українці. Ігор Бодров пробіг дистанцію за 6,76 секунд, а Дмитро Глущенко на 0,01 секунди гірше.

Не пройшов кваліфікацію у штовханні ядра Юрій Білоног. У першій спробі він показав результат 19,02 метри, у другій зробив заступ, а від третьої спроби відмовився. У підсумку, Юрій став 17-м у кваліфікації, чого не вистачило для потрапляння у фінал. Австралієць Скотт Мартін встановив рекорд континенту - 20,83 метри.

Вдало розпочав змагання Дмитро Дем"янюк у стрибках у висоту. Стрибки на 2,15, 2,20 та 2,24 метри він виконував з першої спроби. Дмитро у цьому сезоні двічі підкорював планку на висоті 2,30 метрів, але у Валенсії йому не підкорилася висота 2,27. Він десятий.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Саладуха вийшла у фінал у потрійному стрибку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути