Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2017 18:57

"Шахтар" переміг на очах Шевченка

"Шахтар" переміг на очах Шевченка

Донецький "Шахтар" у заключному спарингу на зборах у Португалії розгромив представника вищого дивізіону країни "Ріу Аве".

По голу на свій рахунок записали Густаво Бланко Лещук, Тайсон Барселлос Фреда та Андрій Борячук.

За матчем, який на прохання португальців не транслювали по ТБ, на власні очі бачив наставник збірної України Андрій Шевченко.

"Шахтар" починає тижневий цикл підготовки до першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи із "Сельтою", який відбудеться 16 лютого в Іспанії.

"Я задоволений, як наша команда себе проявила. Всіма поєдинками, проведеними на зборах, можна пишатися. Сьогодні ми зустрічалися з дуже хорошим суперником. Досягли при цьому гарного результату, що нас тішить.

Думаю, ми готові до "Сельти". Але протягом цього тижня ми ще допрацьовуватимемо деякі деталі, що відносяться безпосередньо до поєдинку із "Сельтою". Нас чекає складний перший матч, оскільки граємо на виїзді. Упевнений, він буде цікавий", - сказав наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека.

"Ріу Аве" - "Шахтар" - 0:3

Голи: Лещук (25), Тайсон (53, пен.), Борячук (81)

"Шахтар": П'ятов (Шевченко, 46), Кобін (Бутко, 46), Ордець (Кучер, 46), Ракицький (Кривцов, 46), Ісмаїлі (Азеведо, 46), Малишев (Танковський, 46), Фред (Алан Патрік, 46), Марлос (Зубков, 46), Дентіньо (Коваленко, 46), Бернард (Тайсон, 46), Лещук (Борячук, 46)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник "Шахтаря" програв важливий матч

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг на очах Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути