середа, 04 червня 2008 18:24

Сафіна останньою вийшла в півфінал "Ролан Гаррос"

Росіянка Дінара Сафіна пробилася в півфінал "Ролан Гаррос". У чвертьфіналі вона обіграла в трьох сетах співвітчизницю Єлєну Дємєнтьєву (4:6, 7:6, 6:0). У півфіналі відкритого чемпіонату Франції суперницею Сафіної буде Світлана Кузнєцова.

Перші два сети матчу Сафіної і Дємєнтьєвої проходили у впертій боротьбі. У першій партії суперниці обмінювалася брейками, але на одну подачу більше взяла Дємєнтьєва, і цієї переваги їй вистачило для перемоги в сеті. У другій партії вона вела з рахунком 5:2, мала матчбол, проте не змогла його реалізувати. Сафіна взяла чотири гейми підряд, мала декілька можливостей для того, щоб виграти сет, але Дємєнтьєва зуміла перевести гру в тай-брейк. Він також проходив зі змінною перевагою, але в результаті Сафіна виграла.

У третьому сеті молодша сестра Марата Сафіна володіла значною перевагою і з третього матчболу довела зустріч до перемоги. Таким чином, в жіночому розряді "Ролан Гаррос" визначилися всі півфіналістки: у верхній половині сітки між собою зіграють росіянки Сафіна і Кузнєцова, а нижній - сербки Єлєна Янковіч і Ана Івановіч.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Сафіна останньою вийшла в півфінал "Ролан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути