Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 15:33

Руїс: готовий побити будь-якого боксера-суперважковаговика

Екс-чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі американець Джон Руїс заявив, що готовий завоювати пояс чемпіона світу.

- Я задоволений і чекаю наступного виходу на ринг. Весь мій важкий підготовчий період пішов на користь. Зараз я почав виглядати на рингу переконливіше. Став агресивніший, почав більше бити і одіночними, і серіями. Багато хто говорить, що Семюел Пітер - кращий супертяж з часів Леннокса Льюїса. Макклайн майже побив його, а подивитеся, що я зробив з Макклайном. Я повернувся і можу перемогти будь-якого. Я все ще в грі, я знову завоюю титул і спробую об"єднати пояси, - заявив Руїс.

- Мене надихає та віддача, яку я отримав від бою з Макклайном. Зараз я мотивований більше, ніж коли б те не було. Поміняв всю команду, включаючи тренера, яким зараз є Менні Сьяка-старший. І саме це допомогло мені багато чого добитися, встати на вірний шлях. У Менні я навчився багато чому. Відчуваю, що починаю все наново. Менні тренував 28 чемпіонів світу, а я буду 29-м. І в психологічному плані відчуваю, що придбав немало. Те, через що я пройшов, примушує мене викладатися зараз, - додав боксер.

- Перемогою над Макклайном я довів, що готовий зустрітися з будь-яким в цій категорії. Якщо хто-небудь з чемпіонів світу захоче довести, чого він коштує, то хай це зробить в бою зі мною. Я говорю про тих, хто ніколи не падав або про тих, у кого більше всього титульних боїв в послужному списку. Готовий зустрітися з будь-яким з нинішніх чемпіонів - Володимиром Кличко, Семюелом Пітером, переможцем бою Чагаєв - Валуєв. Я вже почав тренуватися до наступного поєдинку, - резюмував Руїс.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Руїс: готовий побити будь-якого боксера-суперважковаговика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути