Ексклюзиви
середа, 21 січня 2009 11:29

Руслан Фомін знову травмувався

Знову не пощастило нападаючому "Шахтаря" Руслану Фоміну. Тільки він відновився після травми, отриманої на початку тренувальних зборів в Донецьку, відіграв тайм з "Борусією" (Менхенгладбах), як знову отримав травму в товариському матчі з "Лас Пальмасом".

Після перерви Фомін замінив Кастільо, але вже через 12 хвилин був вимушений залишити поле. Після навісу Жадсона з штрафного і боротьби за верхній м"яч Руслан невдало приземлився на ноги в штрафній площі "Лас-Пальмаса". Відчуваючи біль, він впав на газон. Самостійно залишити поле Фомін вже не міг і далі потрапив до рук командних лікарів. Схоже було на надрив м"яза стегна лівої ноги. Після замороження, Фоміна за допомогою носилок доправили в роздягальню команди.

Наскільки серйозна травма 22-річного нападаючого, який повернувся в "Шахтар" після річної оренди "Металіста", відразу після гри сказати було важко. Це стане відомо після детального медобстеження.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Руслан Фомін знову травмувався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути