Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2018 11:09

"Рука якось сама вилетіла" - Василь Ломаченко нокаутував мексиканця в дебютному бою

 

12 жовтня 2013-го у Лас-Вегасі, США, дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко провів дебютний бій на профі-ринзі. У четвертому раунді він нокаутував мексиканця Хосе Раміреса і відібрав у нього титул інтернаціонального чемпіона WBO у напівлегкій вазі.

Рамірес уперше в кар'єрі програв нокаутом. До бою з Ломаченком мав 25 перемог, 15 нокаутів і 3 поразки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії українець очолив рейтинг найкращих боксерів

Зі стартових секунд Ломаченко почав підтверджувати статус фаворита. У середині раунду в одному з розмінів українець влучив лівим боковим по корпусу. Рамірес опустився на коліно - нокдаун. Добивати Ломаченко не став, штучно розтягуючи бій, щоб отримати більше професійного досвіду.

У другому і третьому раундах Лома провів кілька серій у голову Раміреса. Той не встигав за діями українця. Наприкінці четвертого раунду Ломаченко ще раз влучив у корпус мексиканця. Рамірес кілька хвилин не міг підвестися з колін - нокаут.

Ломаченко став першим олімпійським чемпіоном з 1957-го, який у своєму дебютному поєдинку серед професіоналів боровся за титул

- Мав завдання провести 10 раундів, аби відчути, що таке професійний бокс, - резюмував Ломаченко після бою. - Але рука якось сама вилетіла.

Василь Ломаченко став першим олімпійським чемпіоном з 1957-го, який у своєму дебютному поєдинку серед професіоналів боровся за титул. 22 серпня 1957-го золотий медаліст Олімпійських ігор 1956-го американець Піт Радемахер кинув виклик чинному чемпіону світу, співвітчизнику Флойду Паттерсону – програв нокаутом у 6 раунді.

Зараз ви читаєте новину «"Рука якось сама вилетіла" - Василь Ломаченко нокаутував мексиканця в дебютному бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути