Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2011 14:45

"Рубін" назвав нісенітницею свій інтерес до Кака

"Рубін" назвав нісенітницею свій інтерес до Кака

Прес-аташе казанського "Рубіна" Максим Лопухов назвав повною нісенітницею новину про те, що клуб запропонував мадридському "Реалу" 45 мільйонів євро за бразильського півзахисника Кака.

Цю інформацію 1 березня оприлюднила іспанська газета Marca. За словами Лопухова, подібним новинам вірити не треба, повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.Ру".

Прес-аташе "Рубіна" заявив, що Marca - це "типовий таблоїд" і "не авторитет". Лопухов додав, що співробітники "Рубіна" перебувають у курсі того, що пише зарубіжна преса. На офіційному сайті клубу жодної інформації з цього питання немає.

За даними газети Marca, "Рубін" був готовий запропонувати Кака будь-яку зарплату. В даний час в "Реалі" бразилець отримує близько десяти мільйонів євро на рік.

Кака перейшов у "Реал" влітку 2009 року з італійського "Мілана". Значну частину сезону-2009/10 він пропустив через травму. Влітку 2010 року півзахисникові прооперували ліве коліно, через що він не грав значну частину нинішнього сезону.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" назвав нісенітницею свій інтерес до Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути