Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 13:29

Розбився талановитий бразильський автогонщик Сперафіко

Бразильський пілот Рафаель Сперафіко, 26 років, який виступав в місцевих гонках на серійних автомобілях, розбився під час змагань. Нещасний випадок стався під час Гран-прі Сан-Паулу. Сперафіко, якого називали одним з найталановитіших автогонщиків Бразилії, отримав чисельні травми голови, і лікарям не вдалося врятувати життя спортсмена.

На шостому колі гонки бразилець втратив контроль над автомобілем, який ударився об шинну загороду і відлетів назад на трасу. У машину Сперафіка врізався автомобіль, яким управляв Рентао Руссо, і саме в цьому зіткненні Сперафіко отримав смертельні травми. Руссо був доставлений в лікарню, і його стан оцінюється як важкий, але стабільний.

Аварія сталася на тій же ділянці траси, де в 2004 році під час етапу Гран-прі "Формули-1" трапився серйозний інцидент за участю Фернандо Алонсо і Марка Уеббера, інформує www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Розбився талановитий бразильський автогонщик Сперафіко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути