понеділок, 26 березня 2018 20:21

Ротань не планує покидати збірну України

Ротань не планує покидати  збірну України
Ротань розповів про повернення в "Диинамо". Фото: dynamo.kiev.ua

36-річний півзахисник київського "Динамо" та збірної України Руслан Ротань. Розповів про свій другий прихід у "Динамо", та сказав що завершувати кар'єру в збірній України не планує.

"Я завжди намагаюся керуватися виключно професійними якостями, і тут також. "Динамо" є "Динамо", на пропозицію з клубу я погодився без роздумів. Команда стабільно виступає в єврокубках і завжди ставить перед собою виключно високі цілі. Мені це імпонує. Я сам завжди хочу боротися за високі місця, і це серйозна для мене мотивація. Це було, звичайно, несподівано. Чого вже кривити душею - я на таке не сподівався, і, коли надійшла пропозиція від киян, то над нею не думав", - розповідає Руслан про своє поверненя в Київ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він ні в кого не відбирає місце, його завдання - закрити порожнечу" - експерт про Ротаня в "Динамо"

"Я завжди ставився до себе дуже критично. Збірна країни для мене - це величезна мотивація і робота, в першу чергу, над собою. Завжди хочеться додавати в тих компонентах, в яких я не дуже сильний, робити якийсь аналіз роботи і результатів. Тому збірна для мене - це дійсно команда номер один. Так, впевнений, у кожного поважаючого себе футболіста з будь-якої країни світу. Я готовий залишатися гравцем збірної стільки, скільки буду відповідати її рівню. Тільки тренерський штаб може оцінювати працю футболіста і приймати рішення про його запрошення в команду", - розповідає Ротань про свої справи у збірній. Повідомляє 1927.kiev.ua.

36-річний півзахисник збірної України Руслан Ротань підписав контракт з "Динамо" договір розрахований на півроку. Тобто до кінця поточного сезону.

Зараз ви читаєте новину «Ротань не планує покидати збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути