неділя, 18 січня 2009 10:52

Росіянин Алексєєв сенсаційно програв аргентинцю Раміресу

Росіянин Олександр Алексєєв не зумів виграти "тимчасовий" титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у ваговій категорії 90,72 кг.

У німецькому Дюсельдорфі він програв аргентинцю Віктору Еміліо Раміресу в 12-раундовом титульному бою технічним нокаутом у 10-му раунді. Початок бою був за росіянином, проте потім у Алексєєва все частіше і частіше стали виникати проблеми. У дев"ятому раунді Алексєєв пропустив багато ударів і був близький до нокдауну, але зумів достояти до гонгу. У перерві перед 10-м раундом секунданти Алексєєва ухвалили рішення відмовитися від продовження бою.

Цей результат став несподіваним — багато фахівців готували блискучу кар"єру чемпіону світу-2005 та Європи-2004 серед аматорів, який менш ніж за три роки виступів встиг отримати право на титульний бій, піднявшись на другу строчку рейтінг-ліста ВБО. Тоді як суперник займав лише 9-е місце. Ця поразка стала у Олександра першою при 16 перемогах (15 нокаутом), у аргентинця тепер 14 перемог (12 нокаутом), 1 поразка.

Поєдинок носив статус "тимчасового", оскільки бій за "повноцінний" титул між американцем Джонатаном Бенксом і британцем Енцо Макарінеллі вже двічі відкладався через травми. Тепер з найсильнішим із цієї пари повинен зустрітися Рамірес.

livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Росіянин Алексєєв сенсаційно програв аргентинцю Раміресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути