Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2007 11:29

Російського легкоатлета дискваліфікували за вживання ліків сина

Лідера чоловічої збірної Росії з легкої атлетики у метанні молота Іллю Коновалова, 36 років, на два роки дискваліфікували за вживання забороненого препарату - психостимулятору. Спортсмен помилково випив замість дозволеного препарату таблетки сина. Після цього в його організмі знайшли допінг, повідомляє Лента.ru.

- Сталася історія, в якій Коновалову нема кого звинувачувати, крім самого себе. Минулої зими він проходив курс лікування травмованого коліна. Щоб прискорити відновлення пісял уколів, Ілля приймав таблетки, - розповідає президент Всеросійської федерації легкої атлетики Валерій Куличенко. - І одного разу, перебуваючи, скажімо так, у не зовсім нормальному стані, замість своїх таблеток випив таблетки сина, який лікувався зовсім з іншого приводу. Зрозуміло, що це просто дурість. Однак правила є правила. Проба В дала теж позитивний результат. Комісія федерації по розгляду допінг-справ рекомендувала Міжнародній асоціації легкоатлетичних федерацій дискваліфікувати його на два роки. Немає ніяких сумнівів, що це рішення ухвалять.

Дискваліфікація вступає в силу з 14 грудня, коли у Коновалова взяли першу пробу.

Зараз ви читаєте новину «Російського легкоатлета дискваліфікували за вживання ліків сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути