Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 13:16

Рональдіньо приносить "Мілану" чималі прибутки

Бразилець перейшов з "Барселони" за 21 мільйон євро. Сума пристойна, та і зарплатня у Роналдіньо в клубі не маленька. Проте, прибутки від Роналдіньо поволі але чітко наздоганяють витрати. Продажі футболок "Мілану" з прізвищем Роналдіньо б"ють усі рекорди, повідомляє "Goal.com". Починаючи з літа, продано вже 18 тисяч екземплярів. Якщо врахувати, що кожна з них коштує близько 60 євро, то прибуток виходить досить великий.

"З самого початку ми купували Роналдіньо як футболіста, який потрібен команді. Але і в маркетинговому плані його поява повністю виправдовується. Бразилець приносить клубу добрі гроші, до того ж, вперше за довгий час ми підписали всі рекламні контракти, які планували", - повідомив Галліані, не приховуючи свого задоволення.

Побічно бразилець вплинув і на зростання інших доходів. У кілька разів більше було продано абонементів на домашні матчі "Мілана". Галліані може бути задоволений навіть не дивлячись на те, що "россонері" вимушені грати не у Лізі чемпіонів, а в менш престижному Кубку УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Рональдіньо приносить "Мілану" чималі прибутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути