вівторок, 23 жовтня 2007 11:35

Ромаріо став виконуючим обов"язки наставника "Васку да Гама"

Колишній футболіст збірної Бразилії Ромаріо став виконуючим обов"язки головного тренера клубу вищого дивізіону цієї країни "Васку да Гама". При цьому 41-річний форвард залишається діючим команди. У останніх двох матчах він потрапляв в заявку на гру, але на поле не виходив, повідомляє www.lenta.ru.

У травні цього року Ромаріо забив тисячний гол в кар"єрі і багато хто чекав, що футболіст піде зі спорту. Проте недавно нападник, який пропустив чотири місяці через травму гомілкостопа, відновив тренування і повернувся в заявку клубу "Васку да Гама".

Його клуб в останніх десяти матчах чемпіонату Бразилії набрав лише п"ять очок і опустився на 12-е місце в турнірній таблиці. В понеділок, 22 жовтня, президент "Васку" Еуріко Міранда оголосив про відставку головного тренера Селсо Рота. Останній пропрацював в команді всього півроку. У квітні він змінив на цій посаді Ренато Порталуппі.

Ромаріо офіційно вважається тимчасово виконуючим обов"язки наставника "Васку аа Гама". Дебют футболіста на посаді головного тренера відбудеться в середу, 24 жовтня, коли бразильці в у матчі-відповіді 1/4 фіналу Панамериканського кубка - другого по силі міжнародний клубного турніру Південної Америки - приймуть мексиканську "Америку". Перший матч закінчився поразкою "Васку да Гама" з рахунком 0:2.
Зараз ви читаєте новину «Ромаріо став виконуючим обов"язки наставника "Васку да Гама"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути