Ексклюзиви
четвер, 13 серпня 2009 12:05

Ромаріо повернеться на футбольне поле

Ромаріо повернеться на футбольне поле

Апартаменти колишнього гравця збірної Бразилії з футболу Ромаріо продані з аукціону заради погашення боргів.

Організаторам аукціону вдалося виручити від продажу пентхауса колишнього спортсмена трохи більше восьми мільйонів бразильських реалів (більше 4 мільйонів доларів). Покупцем апартаментів в Ріо-де-Жанейро стала якась ріелторська фірма з Сан-Паулу. Представник компанії заявив, що вони задоволені операцією, хоч і вважають суму, сплачену за квартиру колишньої футбольної зірки, надмірною.

Гроші, отримані від продажу апартаментів Ромаріо, підуть в рахунок погашення боргів футболіста перед комунальними службами, а також перед його сусідами, квартири яких постраждали в результаті ремонтних робіт на житлоплощі колишнього спортсмена.

Слід зазначити, що в середині липня Ромаріо - чемпіон світу 1994 року - був заарештований за несплату аліментів своїй колишній дружині Моніці Сантору. Протягом доби, яку колишній футболіст провів у в"язниці, заборгованість перед екс-дружиною була погашена, і він вийшов на свободу.

Тим часом, сам Ромаріо заявив про свій намір виконати бажання батька - зіграти за футбольний клуб "Америку" з другого дивізіону штату Ріо-де-Жанейро. 43-річний нападаючий, офіційно завершив кар"єру футболіста минулого року і заявив, що за кар"єру забив 1000 голів.

"Я зіграю кілька хвилин в одному або двох матчах за "Америку". Таким чином, я зможу здійснити мрію мого батька", - цитує Reuters Ромаріо. Зараз бразилець займає адміністративну посаду в цьому клубі.

За матеріалами Лента, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ромаріо повернеться на футбольне поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути