субота, 20 грудня 2008 16:14

"Рома" завжди хотіла бачити мене в складі" - нападаючий "Шахтаря"

Повернення Марсело Морено в "Крузейро" практично неможливо. Досить сказати, що в контракті Морено з донецьким "Шахтарем" передбачена сума відпускних в 39 мільйонів євро. Але болівієць не перестає мріяти про повернення до Бразилії - хоч би на час Кубка Лібертадорес, повідомляє Superesportes.

Після п"яти місяців в Донецьку, Морено прийшов до висновку, що зробив поспішність, коли дав свою згоду на переїзд до України - країни, в якій латиноамериканцю адаптуватися непросто. За той час, що Морено знаходиться в таборі "Шахтаря", йому не вдалося вписатися в тактичні схеми румунського наставника Мірчи Луческу - як наслідок, болівійський форвард зумів відзначитися всього тричі.

Морено сподівається, що керівництво "Крузейро" все-таки допоможе йому в переговорах з донецьким клубом: "Я думаю, що моє повернення реальне. Ось якби боси "Крузейро" поговорили з керівництвом "Шахтаря", і умовили б його відпустити мене в оренду на час Кубка Лібертадорес, або навіть на цілий рік", говорить Морено.

"Я хочу знову надіти синю футболку, чути, як натовп викрикує моє ім"я - це те, на що я сподіваюся". Інших варіантів поки у Морено немає, хоча він зsзнається, що одна пропозиція все-таки була: "Мною цікавилися в Італії - "Ромf" завжди хотіла бачити мене в своєму складі", yfводить Superesportes слова болівійця.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Рома" завжди хотіла бачити мене в складі" - нападаючий "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути