Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 06:11

"Рома" переломила першу гру з "Аяксом"

"Рома" переломила першу гру з "Аяксом"
"Рома" на виїзді пропустила першою. Фото: Reuters

Сьогодні в повторних чвертьфінальних матчах Ліги Європи "Рома" вдома прийматиме "Аякс". Перша гра закінчилася перемогою римлян – 2:1. На гол Классена відповіли Пеллегріні й Ібаньєс.

Амстердамці гарно розпочали матч, дорожили м'ячем і час від часу проводили проникаючі атаки. Гольові моменти біля воріт клубу, який тренує Пауло Фонсека, виникали регулярно. "Рома" намагалася відповідати, але виходило не надто переконливо. Логічним наслідком став гол Классена на 39-ій хвилині.

Господарі таким самим тиском розпочали другий тайм і заробили право на пенальті. Тадич повинен був робити рахунок – 2:0, але нехлюйськи пробив пенальті – просто по центру воріт. Голкіперу Лопесу варто було залишитися на лінії й легко парирувати удар.

Натомість грубо помилився воротар господарів. Схерпен погано прийняв м'яч пробитий із далеко не переконливого штрафного, той випав у нього з рук і залетів у сітку. "Аякс" пішов уперед і мав кілька реальних нагод вийти вперед, але бездоганно зіграв Лопес. Втомившись від безплідних атак, нідерландці не встежили в карному майданчику за Ібаньєсом, який в один дотик прийняв м'яч, а іншим увігнав його під поперечку воріт Схерпена – 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рома" знайшла собі нового тренера

Тренер "Роми" Паулу Фонсека близький до відходу з команди. На нього прететендують кілька англійських клубів та італійський "Наполі". Раніше ходили чутки про його повернення в "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «"Рома" переломила першу гру з "Аяксом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути