Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2021 00:25

"Рома" не дала обіграти себе "Аяксу"

"Рома" не дала обіграти себе "Аяксу"
Джеко не вдалося забити. Фото: Reuters

Італійська "Рома" вийшла до півфіналу Ліги Європи. Римляни в себе на полі зіграли внічию – 1:1 з нідерландським "Аяксом". Голи забивали Броббей – у гостей і Джеко – у господарів.

Перший там не справив враження. Здавалося гості змирилися з тим, що забити два м'ячі на полі "Роми" завдання з ряду нездійсненних. Римлянам узагалі не було сенсу форсувати події.

Хтозна, якби команди дограли другу частину матчу, якби не гол Броббея після помилки захисту господарів. Коли "Аякс" зрівняв рахунок за сумою двох матчів, здавалося залізні римляни не витримають. Вони й справді висіли на волосинці, коли суддя пішов дивитися ВАР. Але після скасованого другого голу "Аякса", ініціативу перебрали господарі. І гол Джеко не виглядів надто вже несподіваним.

Після пропущеного на 72-ій хвилині голу, гості знітилися. Вони якось за інерцією йшли вперед, багато атакували, але загроз майже не створювали. "Шахтар" попри програш у Римі – 0:3 створив набагато більше гольових нагод.

"Аякс" програв двобій у себе вдома, коли "Рома" скористалася помилками голкіпера. Зрозуміло, що дати себе обіграти з потрібним рахунком римляни не дозволять. Гості були приреченими, що, власне, й підтвердилося на полі. "Рома" Фонсеки цілком справедливо пробилася до півфіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА хоче скасувати правило виїзного голу

В інших матчах "Манчестер Юнайтед" обіграв вдома "Гранаду" – 2:0, "Арсенал" розтрощив у гостях знекровлену "Славію" – 4:0, а "Вільярреал" переграв "Динамо" Загреб – 2:1. У півфіналах "Арсенал" зіграє з "Вільярреалом", а "Манчестер Юнайтед" – з "Ромою".

Зараз ви читаєте новину «"Рома" не дала обіграти себе "Аяксу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути