Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 16:54

Рой Джонс заявив, що вийде на ринг проти переможця пари Вудс-Тарвер

Американець Рой Джонс-молодший, який вважається одним з кращих боксерів в історії, заявив, що хотів би провести наступний поєдинок з переможцем бою між Клінтоном Вудсом і Антоніо Тарвером.

Бій між англійцем Вудсом, який володіє титулом чемпіона IBF у вазі до 79,4 кілограма, і американцем Тарвером відбудеться 12 квітня у Флориді. Джонс заявив, що він повинен зустрітися з переможцем саме цього поєдинку, оскільки планує повернути собі чемпіонське звання.

Джонс назвав фаворитом цього бою Вудса, зазначивши, що він є типовим англійським боксером, який "виходить на ринг, щоб битися". Американець нагадав, що в 2002 році він нокаутував Вудса в шостому раунді і пообіцяв, що якщо йому вдасться знову зустрітися з англійцем, то бій закінчиться його нокаутом ще раніше.

Зазначимо, що з Антоніо Тарвером Рой Джонс зустрічався тричі. У листопаді 2003 року Джонс здобув перемогу за очками, в травні 2004 року зазнав поразки нокаутом, а в жовтні 2005 року поступився за очками. Зі слів Джонса, Тарверу не вистачає стабільності і в поганий для себе день він може програти будь-якому боксерові.

У своєму останньому бою (19 січня 2008 року) Рой Джонс переміг за очками Фелікса Трінідада. Після того обговорювалась можливість його зустрічі з переможцем пари Хопкінс-Кальзаге або з Маркусом Байером.

Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Рой Джонс заявив, що вийде на ринг проти переможця пари Вудс-Тарвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути