Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 18:25

Роберто Карлос пообіцяв вболівальникам перемогу над "Арсеналом"

Бразильський захисник "Фенербахче" Роберто Карлос не обіцяє легкого життя англійському "Арсеналу", який зустрічається в Стамбулі з канарейками в рамках групового турніру Ліги Чемпіонів.

Як повідомляє в понеділок турецька газета Hurriyet (Свобода), футболіст в інтерв"ю клубному телеканалу FBTV заявив, що "Фенербахче" переможе в цьому матчі. Відзначивши, що після перемоги в Коджаєлі у гравців канарейок піднявся настрій, Карлос продовжив: "Я з колегами звик до атмосфери Ліги Чемпіонів.

Я дуже люблю грати в цій лізі. Вірю, що за підтримки прихильників клубу ми прикрасимо наш хороший футбол перемогою над "Арсеналом". Ми хочемо повторити торішній успіх".

Бразилець відзначив, що команда погано почала сезон і невдачі привели до втрати концентрації. "У нас були проблеми з вірою в себе. Але в матчі з "Коджаєліспором" ми грали до останньої хвилини. Коли ми покажемо на полі наш рівень, прийдуть і успіхи. "Арсенал" є однією з найсильніших європейських команд".

"Але те ж саме ми пережили і минулого року, коли перемогли на своєму полі такого футбольного гіганта як "Челсі". Футбольна атмосфера нашого стадіону відрізняється від інших. Ми знову переживемо таку ніч. Цього разу ми відправимо додому щасливими наших фанатів, яких вже достатньо засмутили".

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос пообіцяв вболівальникам перемогу над "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути