пʼятниця, 24 серпня 2007 10:56

Роббен став четвертим за вартістю гравцем "Реала" в історії

Голландець Арьєн Роббен заявив, що щасливий бути одним з найдорожчих футболістів в історії мадридського "Реала", повідомляє Євроспорт.

Про це екс-півзахисник лондонського "Челси" заявив в четвер на прес-конференції, присвяченій його трансферу ціною в 36 мільйонів євро і підписанню з "королівським клубом" п"ятирічного контракту. Дорожче "Реалу" в різний час обходилися тільки француз Зінедін Зідан, португалець Луїш Фігу і бразилець Роналдо.

- Я знаю, що за мене заплатили купу грошей. Це показує, як сильно хотіли мене тут бачити. "Реал" довів, що готовий був зробити все, щоб мене отримати, - передає Reuters слова 23-річного Роббена.

Нового кумира в Мадриді вітали близько трьох тисяч уболівальників "Реала". "Я радий, що нарешті завершилася довга історія з моїм переходом. Я все тренувався з "Челсі" й чекав, коли сторони домовляться", - повідомив Роббен.

Відповідаючи на питання, чому він вирішив залишити "Челсі", голландець назвав дві причини: травми, що переслідували його в Лондоні , та втрата "аристократами" віри в нього.

- Я провів три чудові роки в "Челсі". Я виграв в Англії все, що міг виграти, але також у мене були немало травм, тому я не завжди міг внести вагомий внесок до перемоги. Я хочу нового старту кар"єри і більше ніколи не бачити цієї жахливої кімнати лазарету, - сказав Роббен.

Дебют голландця за нову команду може відбутися 25 серпня, коли "Реал" в стартовому турі чемпіонату Іспанії прийме на "Сантьяго Бернабеу" мадридський "Атлетико".

Зараз ви читаєте новину «Роббен став четвертим за вартістю гравцем "Реала" в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути