Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2007 18:04

Роббен може обійтись "Барселоні" лише в 4 мільйони фунтів

 

Півзахисник лондонського "Челсі" Арьєн Роббен, 23 роки,може вже влітку одягнути футболку іспанської "Барселони". Причому за перехід гравця збірної Нідерландів каталонці можуть заплатити смішну суму - лише 4 мільйони фунтів стерлінгів, повідомляє www.football.ua.

"Барселона" вже давно хоче придбати Роббена, але не згодна віддати за футболіста 12 мільйонів фунтів стерлінгів. Але, іспанський клуб може скористатись правилом ФІФА, яке дозволяє гравцю в віці до 28 років перейти в іноземний клуб після трьох років перебування в одній команді. Саме так сталося з Енді Убстером, який змінив шотландський "Хартс" на англійський "Уіган".

Роббен з"явився в "Челсі" влітку 2004 року, тому вже зовсім скоро може залишити Туманний Альбіон. "Барселоні", в такому, випадку залишиться лише заплатити лондонському клубу зарплату голландця за два роки, а це і 4 мільйона фунтів стерлінгів.

Окрім "Барселони", на Арьєна Роббена поклала око мюнхенська "Баварія". Бачити цього футболіста в складі мріє головний тренер німецького клубу Оттмар Хитцфельд.



Зараз ви читаєте новину «Роббен може обійтись "Барселоні" лише в 4 мільйони фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути