Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 12:23

Різа не лякає те, що Котельника вважають фаворитом

Чемпіон WBA в першій напівсередній вазі Гевін Різ сподівається, що букмекери як і раніше вважають його аутсайдером в поєдинку 22 березня проти обов"язкового претендента на титул українця Андрія Котельника.

Минулого року Різ вже підніс сюрприз, коли відібрав чемпіонський титул WBA у француза Сулеймана Мбайе, який вважався фаворитом, і зараз, перед боєм з Котельником коефіцієнти в букмекерських конторах також передрікають йому поразку.

"Коли я зустрічався з Мбайе, багато хто з моїх друзів виграли великі гроші, поставивши на мене за ставок 7 до 1, - розповів Різ. - Сподіваюся, що якщо Котельник зараз фаворит, вони зможуть виграти ще раз".

Зазначимо, що не тільки букмекери, але багато британських експертів в галузі боксу вважають, що перемога Різа над Мбайе була зумовлена, насамперед, поганим виступом француза, і у Котельника є великі шанси позбавити британця його чемпіонського титулу.

"Залишається багато людей, які вважають, що Мбайе вже не міг виступати в повну силу, і лише тому я виграв. Вони змінять свою думку після закінчення бою проти Котельника. Сподіваюся, я зможу його нокаутувати. Він ніколи раніше не програвав достроково, - пообіцяв Різ. - Я не бачив жодного його поєдинку. Хай цим займається мій тренер Енцо Кальзаге. Він сказав, що Котельник йде вперед і високо тримає руки. Це цілком мене влаштовує, оскільки я люблю працювати по корпусу".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Різа не лякає те, що Котельника вважають фаворитом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути