Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2008 16:54

Ріїсе: хочу завершити кар"єру в "Ліверпулі"

Не дивлячись на чутки, що з"явилися останнім часом, про можливий перехід в іншу команду, вінгер "Ліверпуля" Йон Арне Ріїсе хоче провести роки, що залишилися до завершення кар"єри, в нинішньому клубі.

Останнім часом норвежець втратив місце в основному складі "червоних" - наставник команди Рафаель Бенітес віддає перевагу Фабіу Ауреліу. З чуток Ріїсе, який захищає червоні кольори з 2001 року, в січні був однією ногою в "Астон Віллі". Проте захисник заявив, що повністю приймає політику ротації складу Бенітесом.

- Я засмучений тим, що не виходив на поле в декількох останніх матчах, - зізнався Йон Арне Ріїсе. - Але всі гравці "Ліверпуля" розуміють задумки Бенітеса. Він любить міняти склад. Мені не подобається залишатися в запасі, але я розумію бажання головного тренера. Іспанець вирішив дати пограти Фабіу Ауреліу, який довгий час був травмований, а зараз отримав практику. Я не бачу в цьому нічого страшного.

- Мені б хотілося до кінця кар"єри грати за "Ліверпуль". Я завжди так говорив і сподіваюся, що так і буде. Але для цього мені необхідно грати максимально добре і підтримувати високий рівень, - роздумує норвежець. - Зараз я всім задоволений і оптимістично дивлюся на кінцівку сезону, в якій ми можемо досягти багато чого.

Відповідаючи на питання про можливість переходу в інший клуб, 27-річний крайній захисник заявив:

- Я нічого не знаю про це. Тільки у газетах читав. Якщо клуб дійсно хотів мене продати, він би це зробив. А я залишився, тому вважаю, що мною тут задоволені. Так, і я щасливий в "Ліверпулі". Я не дуже замислююся про майбутнє, вважаючи за краще концентруватися на футболі.

"Евроспорт" 
Зараз ви читаєте новину «Ріїсе: хочу завершити кар"єру в "Ліверпулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути