Ексклюзиви
субота, 06 вересня 2008 11:20

Рекордсменка світу вийшла з в"язниці

Рекордсменка світу вийшла з в"язниці

Колишня американська бігунка Меріон Джонс залишила федеральну в"язницю в Техасі після відбування свого шестимісячного терміну за дачу помилкових свідчень.

"Я дуже рада, нарешті, возз"єднаєтися з моїм чоловіком і дітьми, - заявила Джонс. - Це були непрості часи, але моя віра в Бога та підтримка сім"ї і друзів зі всього світу мені дуже допомогли".

Кілька тижнів тому спортсменка, що відбуває покарання з березня цього року, направила президентові США Джорджу Бушу прохання про помилування.

У відповідь на офіційному сайті федерації було опубліковано відкритий лист, в якому виконавчий директор Американської федерації легкої атлетики Дуглас Логан заявляє про неприпустимість подібного розвитку подій.

"Небагато речей в світі поважаються більше, ніж Олімпійські ігри, - наводить його слова РІА "Новости". - І пробачити одній з найбільших шахрайок в історії олімпійського руху було б насмішкою над всім світом".

Зараз ви читаєте новину «Рекордсменка світу вийшла з в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути