середа, 27 лютого 2008 18:56

Рейнолдс лише 13-й після короткої програми на юніорському чемпіонаті світу

Сьогодні на чемпіонаті світу з фігурного катання серед юніорів змагання розпочали чоловіки. Українець Микола Бондар у короткій програмі став 12-м. Від дев"ятого місця француза Флорана Амодьйо він відстає менше, ніж на два бали. А от від третього місця американця Брендона Мроза його відділяє майже сім балів.

Прогнозовано лідерство захопив Адам Ріппон зі США. Другим йде росіянин Аретм Бородулін. А от ще один з фаворитів Кевін Рейнолдс з Канади, у активі якого є, зокрема, стрибок у чотири оберти, поки що лише 13-й. Досить несподіваним стало і 19-те місце шведа Адріана Шультгайсса, який на дорослому чемпіонаті Європи місяць тому був шостим, обійшовши свого більш відомого співвітчизника Крістоффера Бернтссона.

Сьогодні нагороди розіграють спортивні пари. Після короткої програми лідирують росіяни Ксенія Красильникова та Костянтин Безматерних.

Вчора розпочали змагання обов"язковим танцем танцювальні дуети. Аліса Агафонова та Дмитро Дунь з України поки що восьмі. Лідирують американці Емілі Самуельсон та Еван Бейтс.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Рейнолдс лише 13-й після короткої програми на юніорському чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути