Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2019 10:28

Ребров знову відібрав очки в російського гранда: результати матчів Ліги Європи

Ребров знову відібрав очки в російського гранда: результати матчів Ліги Європи
"Ференцварош" Сергія Реброва в матчах із ЦСКА взяв 4 очки. Фото: з відкритих джерел

У Лізі Європи завершився 4-й тур.Gazeta.ua знайомить читачів із результатами матчів.

У групі А "Дюделендж" нічого не зміг протиставити вдома " Севільї" 2:5. Кіпрський АПОЕл переміг "Карабах" із Азербайджану 2:1. "Севілья" безперечний лідер групи, маючи 12 очок. Інші три команди будуть боротися за 2-е місце.

Російський "Краснодар" вдруге переміг турецький "Трабзонспорт" 3:1 у групі С. В іншому матчі "Базель" у складній грі" здолав" "Гетефе" 2:1. Клуб зі Швейцарії очолює турнірну таблицю, маючи 10 очок. На 4 менше в росіян та іспанців, які розіграють між собою 2-е місце в групі.

У групі D "Русенгборг" вдома нічого не зміг протиставити "Спортингу" 0:2. А австрійських ЛАСК розгромив ПСВ 4:1. Португальці мають 9 очок. На два менше у представників Австрії та Нідерландів. "Русенборг" залікових очок не набирав.

"Лаціо" поступився вдома "Селтіку" 1:2 у групі Е. Румунський "Клуж" здолав французький "Ренн" 1:0. Команди переможців впевнено лідирують у групі маючи. "Лаціо" відстає на 6 очок, а "Ренн"взагалі має в активі тільки одну нічию.

Лондонський "Арсенал" ще у середу не зміг переграти "Віторію" Гімараєш 1:1. В іншій грі групи F бельгійський "Стандард" переміг німецький "Айнтрахт" 2:1. Попри нічию "каноніри" впевнено очолюють групу, представники Бельгії та Німеччини посперечаються за 2-е місце.

У групі G "Рейнджерс" вдома впевнено здолав "Порту" 2:0. "Феєнорд" та "Янг Бойз" поділили очки 1:1. "Рейнджерс" та " Янг Бойз" мають по 7 очок, на три менше у "Порту" та "Феєнорда".

Сергій Ребров зумів знову взяти очки у матчі проти московського ЦСКА в групі Н. Росіяни мали перевагу, але не змогли її реалізувати. "Еспаньйол" розгромив "Лудогорець" 6:0. Саме іспанці лідирують у групі, маючи 10 очок. Чемпіон Болгарії "Лудогорець" і чемпіон Угорщини " Ференцварош" мають 6 і 5 очок відповідно.

У групі К представнки АПЛ "Вулверхемптон" здолав словацький "Слован" 1:0, а "Брага" перемогла "Бешикташ" 3:1. Представнки Португалії та Англії впевнено лідирують у групі.

МЮ розгромив вдома "Партизан" 3:0 у групі L. В іншому матчі АЗ знищив у Казахстані "Астану" 5:0. Представники Англії та Нідерландів лідирують в групі. Команда українського тренера Григорчука "Астана" поки не набрала жодного очка.

"Рома" Паулу Фонсеки поступилася в Німеччині "Боруссії" Менхенгладбах 2:1. Турецький "Бешакшакір" розгромив "Вольфсберг" із Австрії в групі J. Лідирує представник Туреччини у групі, але 3 інші команди зберігають шанси на вихід із групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни не змогли дотиснути суперника: головні висновки матчу "Копенгаген" - "Динамо"

Матчі 5-го туру Ліги Європи відбудуться 28 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Ребров знову відібрав очки в російського гранда: результати матчів Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути