вівторок, 21 жовтня 2008 08:39

Ребров останні 20 хвилин ледве ходив по полю

Півзахисник "Рубіна Сергій Ребров був кращим на полі в матчі з "Шинником" (6,5 від "СЕ"): у кінцівці зустрічі український легіонер дальнім ударом в "дев"ятку" забив гол-красень, що зняв всі питання про результат поєдинку.

- Навіть сам не знаю, як це вийшло, - зізнався Ребров після матчу кореспондентові "СЕ". - До цього моменту накопичилася така втома. До того ж мені наступили на ікру, і останні хвилин двадцять майже не бігав, ледве ходив по полю. А тут м"яч потрапив під ногу. Побачив, що ніхто не зустрічає, і вирішив пробити. Добре, що не промахнувся. Цього опинилося достатньо. Ось тільки сил радіти вже не було.

- Чому гра вийшло досить нудною?

- Поле було дуже складним. Воно не дозволило показати, на що ми дійсно здатні. Плюс позначається втома: вже дуже важко демонструвати той футбол, що на початку чемпіонату. Але, слава богу, виграли. Ці три очки для нас дуже важливі. При цьому треба сказати, що "Шинник" заслуговував нічиєї. Ярославці грали гідно. Якби вони так всі матчі в чемпіонаті проводили, думаю, не йшли б зараз на останньому місці.

- Те, що "Рубін" не задіяний в єврокубках, плюс для вас в боротьбі за чемпіонство з ЦСЬКА?

- У чемпіонаті залишилося провести всього по п"ять ігор. Тому не вважаю, що чинник єврокубків набуває вирішального значення. Тим паче, що ЦСКА по суті тільки починає виступи в Кубку УЄФА.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Ребров останні 20 хвилин ледве ходив по полю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути