Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2008 13:33

Райкконен зробив чергове татуювання

Райкконен зробив чергове татуювання
Кімі Райкконен не проти прикрасити своє тіло татуюваннями, і це, власне, не новина. Як тільки чемпіон світу з"явився в четвер в паддоку Альберт-парку, всі одразу побачили нове тату вельми пристойних розмірів, яке з"явилося на внутрішній стороні його лівої руки. Ніхто особливо не здивувався, коли виявилось, що там чорними стилізованими буквами написано Iceman - тобто "крижана людина", давнє прізвисько мовчазного фінна.

Проте ніяких коментарів з приводу цієї нової деталі натільного декору преса не отримала. На питання, чи не скаже Кімі хоч би пару слів про свої татуювання, він категорично відказав: "Ні".

Тоді журналісти вирішили звернутися за роз"ясненнями до менеджера Райкконена Девіда Робертсона в надії щось дізнатись хоч би у нього. І ось що вони почули: "Він ніколи не цілував нічиїх задів, він ніколи не прагнув комусь сподобатися. Він завжди був і залишається самим собою. Те, що ви бачите - це віддзеркалення стану його душі".

Залишається припустити, що написом Iceman, нанесеним на ліву руку, Кімі по-своєму відсвяткував завоювання чемпіонського титулу. Виходить, якщо йому вдасться продовжити лік своїх перемог, скоро на тілі "крижаної людини" не розмальованого місця просто не залишиться.

F1news
Зараз ви читаєте новину «Райкконен зробив чергове татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути