Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2008 09:36

Райкконен і Хемілтон були кращими у вільних заїздах Гран-прі Австралії

Фінн Кімі Райкконен ("Феррарі") і британець Льюіс Хемілтон ("Макларен") виграли відповідно першу і другу сесії вільних заїздів Гран-прі Австралії, стартового етапу 59-го чемпіонату світу Формули-1.

Фінський пілот "Феррарі" проїхав своє краще коло за хвилину 26,461 секунд. Хемілтон на першому тренуванні був другим, поступившись діючому чемпіонові майже півсекунди (1.26,948). Далі розташувалися другі пілоти "Феррарі" і "Макларена": Феліпе Масса показав третій результат (1.26,958), а Хейккі Ковалайнен - четвертий (1.27,114).

Двократний чемпіон Фернандо Алонсо ("Рено") в першій сесії розташувався на шостому рядку (1.28,360).

На другому тренуванні кращий час встановив Хемілтон (1.26,559), хоча його результат поступається показникам Райкконена в першій сесії. Другим був Марк Уеббер ("Ред Булл", 1.27,473), третім - Феліпе Масса ("Феррарі", 1.27,640).

Райкконен цього разу показав лише шостий час, Алонсо був лише 13-м. Зате до першої десятки увійшов Джанкарло Фізікелла на "Форс Індії". Італієць за підсумками другого тренування зайняв дев"яте місце.

В суботу о 02:00 за київським часом на автодромі в Мельбурні пройде третя сесія вільних заїздів, а о 05.00 - кваліфікація. Гонка відбудеться в неділю о 06.30 по київським часом.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Райкконен і Хемілтон були кращими у вільних заїздах Гран-прі Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути