вівторок, 08 квітня 2008 17:24

Райкконен: BMW виграє в цьому сезоні декілька гонок

Пілот "Феррарі" Кімі Райкконен очікує, що BMW Sauber вже в цьому році почне вигравати гонки, і боротьба за чемпіонський титул буде довгою і важкою.

На третьому колі Гран Прі Бахрейна йому вдалося обійти володаря поул-позиції Роберта Кубіцу, проте чемпіон світу розуміє, що баварсько-швейцарська команда вже є серйозною загрозою.

"BMW зовсім поряд, - сказав Кімі. - Я зміг обійти Кубіцу, коли у нього виникла якась проблема: це важливий момент, тому що його гоночний ритм був дуже хороший. Я вже казав, що цього року за кожну позицію доведеться по-справжньому боротися. Боротьба буде довга і тяжка. Не здивуюся, якщо BMW виграє декілька гонок. На якихось Гран Прі ми будемо сильніші, на якихось перевага буде за ними; те ж саме стосується і Mclaren, вони як і раніше залишаються конкурентоздатними".

Райкконен не радий, що в Бахрейні поступився напарнику Феліпе Массі, і готовий це визнати, але, з іншого боку, саме Кімі очолює турнірну таблицю першості.

"Я хочу вигравати гонки і битися за титул: коли я приходжу 2-м, я трохи засмучуюсь, - додав фінн. - Але деякі уікенди складаються саме так. З якоїсь причини Сахір, схоже, не найсприятливіший для мене автодром. Та все ж певне задоволення є: я лідирую в особистому заліку. Якщо пригадати, скільки очок ми заробили в Мельбурні, то це відмінний результат".

F1news
Зараз ви читаєте новину «Райкконен: BMW виграє в цьому сезоні декілька гонок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути