Ексклюзиви
середа, 21 травня 2008 15:32

Рац може стати гравцем італійського "Лаціо"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що Развана Раца хотів би придбати римський "Лаціо". Проте Луческу відзначив, що трансфер захисника збірної Румунії повністю залежить від рішення президента "Шахтаря" Ріната Ахметова.

-Я не знаю, чи відпустять Раца, з мого боку немає проблем. Вперше після тривалого періоду він отримав пропозицію від "Лаціо" і можуть початися переговори. Було б добре, якби він зараз про це не думав, а повністю зосередився на підготовці у складі національної збірної до чемпіонату Європи. Тому що залежно від гри в Австрії і Швейцарії його вартість може як збільшитися, так і зменшитися, - заявив наставник гірників.

- Разом з тим, зараз "Лаціо" команда нижча за рівнем ніж "Шахтар", навіть не варто порівнювати. Я зрозумів бажання Развана щось поміняти після п"яти років в Донецьку. Я хочу йому допомогти, але не все залежить від мене, тут головне рішення господаря клубу, - додав Луческу.

"Евро-футбол"
Зараз ви читаєте новину «Рац може стати гравцем італійського "Лаціо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути