вівторок, 25 березня 2008 12:33

Рабінович пропонує наступний сезон зробити "сезоном іноземного суддівства"

Рабінович пропонує наступний сезон зробити "сезоном іноземного суддівства"
Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабінович знову невдоволений суддівством у матчах 22 туру. Це при тому, що його команда в Харкові перемогла "Металіст".

- Я ретельно переглянув записи всіх матчів, у тому числі в Харкові, при тому що трансляція велася без повторів. Слава Богу, що ми виграли, і тому мої слова не будуть розцінені як плач. Я знову хочу висловити свій протест суддівству. Я не буду давати будь-яких оцінок. Я тільки повідомлю, що вже звернувся до людей, що відповідають за суддівство в нашій країні, щоб разом подивитися матчі, які відбулися. Вважаю, що український футбол з його суддівством зайшов у тупик. Про це свідчить і наш матч у Харкові, і матч у Запорожжя, і матч донецького "Шахтаря", і багато інших, - заявив Рабінович.

Також власник столичного клубу пропонує в наступному сезоні запрошувати на ігри лише іноземних суддів:

- Ми підійшли до тієї критичної риси, коли судді можуть погубити футбол. Відкрию вам секрет: справа вже не в окремих суддях. Адже, наприклад, конкретно наш матч із харків"янами знаходився під особистою опікою усіх, хто має відношення до футболу з погляду справедливого суддівства. Але... зауваження є, і них багато.

Виходячи з усього мною сказаного, хочу відзначити, що я, як президент клуба, як член наглядової ради нової прем"єр-ліги, не бачу іншої можливості, крім як звернутися до керівників Федерації футболу України, до керівників клубів прем"єр-ліги з пропозицією весь наступний сезон зробити сезоном іноземного суддівства. Іншого виходу в нас немає. Думаю, що президенти клубів підуть на такі витрати.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Рабінович пропонує наступний сезон зробити "сезоном іноземного суддівства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути