понеділок, 10 листопада 2008 12:41

"Журналісти мені не друзі" - Моурінью

В матчі 11-го туру італійської серії А "Інтер" на своєму полі взяв верх над "Удінезе" з рахунком 1:0. На післяматчевій прес-конференції головний тренер нерадзуріЖозе Моурінью також прокоментував свій жест в адрес вболівальників.

Нагадаємо, що після того, як Хуліо Крус вже в доданий арбітром час забив переможний гол, "Особливий" обернувся до трибуни і приклав вказівний палець до губ, пропонуючи уболівальникам замовкнути.

"Цей жест був направлений у бік мого колишнього підопічного Коштіньї, який був присутній на стадіоні. Просто під час гри він постійно кликав мене, тим самим відволікаючи від гри", - заявив португалець.

Також Моурінью звернувся до аналітика телеканалу SkyItalia Маріо Скончерті, який постійно порівнює його з колишнім наставником "Інтера" Роберто Манчіні. "Я знаю, містер Скончерті, що ви є близьким другом Манчіні, тому і ставите мені подібні питання. Ви дружите зі всіма тренерами серії А?

Можу сказати одне - ви не дружите зі мною. Ви мені не друг, ви - журналіст. І якщо ви мене запросите на обід, я відповім відмовою. Якщо вже ви хочете мене з ним порівнювати, то давайте пригадаємо перший сезон Манчіні. Тоді після десяти турів в активі його команди було лише 14 очок. У нас зараз 21", - цитує Моурінью championat з посиланням на Channel 4.

Зараз ви читаєте новину «"Журналісти мені не друзі" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути