понеділок, 13 жовтня 2008 17:56

"З хорватами не можна було грати у відкритий футбол" - Голайдо

Поява в основному складі збірної України півзахисника "Таврії" здивувала багатьох, але тільки не його самого. За словами Голайдо, про те, що він вийде на поле з перших хвилин матчу, головний тренер команди повідомив його після обіду, коли проводив індивідуальну бесіду з кожним з гравців.

- Я сподівався на те, що зіграю з хорватами, і якщо вже тренер довірив місце в основі, то потрібно працювати з повною самовіддачею, довести, що не дарма він поставив мене в склад. Чи хвилювався? Ні, я був до цього готовий. В кінці матчу, правда, трохи втомився, оскільки більшість часу ми рухалися без м"яча, і збірній Хорватії в цьому плані було легко. Але нічого, витримали. А якби ще виграли, було б взагалі чудово (посміхається).

- Яку ви отримали установку на гру?
- Переді мною і Славою Шевчуком стояло завдання перекрити правий фланг, оскільки хорвати дуже сильні саме в цьому компоненті. І я думаю, що і правий, і лівий фланги були надійно нами закриті. Таких прострілів, за рахунок яких команда Славена Біліча здобувала перемоги на чемпіонаті Європи, цього разу практично не було.

- Важко було протистояти таким сильним фланговим гравцям, як Даріо Срна і Ведран Чорлука?
- До манери гри Даріо я встиг звикнути в чемпіонаті. Все-таки щороку по два рази зустрічаємося. А ось з Чорлукою довелося поскладніше - він високий, технічний футболіст. Загалом, головне, що не програли.

- Але вболівальники, судячи з усього, чекали гострішої і видовищної гри з вашого боку...
- Хорвати - не той суперник, з яким можна потягатися в грі у відкритий футбол. Це вам не Казахстан. Не дарма вони грали на чемпіонаті Європи, і показали себе там цілком гідно.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"З хорватами не можна було грати у відкритий футбол" - Голайдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути