Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2007 16:31

"Ворсклі" зарахована технічна поразка в матчі проти "Зорі"

Сьогодні, 13 листопада, відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ, на якому було винесено одне дуже серйозне рішення, яке зрештою може серйозно вплинути на розподіл місць в турнірній таблиці за підсумками чемпіонату,  www.football.ua.

Рішенням Бюро ПФЛ за неявку команди "Ворскла" 11 листопада 2007 року на матч 16-го туру чемпіонату України по футболу у вищій лізі "Зоря" - "Ворскла", полтавській команді зарахована технічна поразка, а луганською - технічна перемога. Відповідні корективи будуть внесені до турнірної таблиці чемпіонату.

"Ворскла" не змогла прибути на матч проти "Зорі" унаслідок того, що через погодні умови аеропорт в Луганську не працював. Полтавчани хотіли доїхати до місця проведення поєдинку з Харкова на автобусі, але дістали категоричну відмову керівництва "Зорі" про перенесення початку поєдинку мінімум на три години.

Після технічної перемоги над "Ворсклою", "Зоря" в чемпіонаті набрала 20 очок і в турнірній таблиці перемістилася на восьме місце.
Зараз ви читаєте новину «"Ворсклі" зарахована технічна поразка в матчі проти "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути