Ексклюзиви
понеділок, 31 березня 2008 15:35

"Виступати за "Феррарі" мріє будь-який гонщик"

"Виступати за "Феррарі" мріє будь-який гонщик"

Чутки про можливий перехід Фернандо Алонсо у "Феррарі" з"явилися ще минулого літа. Офіційні особи кілька разів виступали зі спростуванням, але преса вважала, що контракту заважає тільки особиста думка Жана Тодта. Напередодні Гран-прі Бахрейну журналісти німецького Sport Bild поставили іспанцеві пряме питання.

- Поки я не знаю, в якій команді проведу наступний сезон. Немає якоїсь конкретної дати, до якої я повинен ухвалити рішення. Виступати за "Феррарі" мріє будь-який гонщик, але якщо ми коли-небудь працюватимемо разом, то до наявності або відсутності в команді Жана Тодта це не має ніякого відношення, - говорить Алонсо. - Цього сезону ми не зможемо ставити перед собою високі цілі. Прокидаючись уранці, я думаю про те, що у 2008-му не зможу боротися за титул, не зможу вигравати гонки і навіть подіум украй маловірогідний. Але з цих же причин майбутній сезон - величезний виклик для мене. Таке враження, що я повернувся в 2004-й, коли ми разом кували майбутні перемоги.

Зараз ви читаєте новину «"Виступати за "Феррарі" мріє будь-який гонщик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути