Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2008 19:19

"ВІЛ-інфікований" екс-чемпіон світу знову вийде на ринг

"ВІЛ-інфікований" екс-чемпіон світу знову вийде на ринг
Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Томмі "Герцог" Моррісон проведе свій черговий бій вже на цих вихідних. 39-річний боксер досить несподівано приєднався до шоу "Latin Fury", яке пройде 9 лютого в Мексиці.

Головною подією шоу, яке влаштовує компанія Top Rank, буде бій сина легендарного Чавеса Хуліо Сезара-молодшого і Хосе Селайі. До цього поєдинку відбудеться декілька титульних і досить цікавих боїв, ну а в телепакет Pay Per View потрапить поєдинок Моррісона, боксера, який повернувся на ринг після того, як в середині 90-х лікарі виявили у нього СНІД, як з"ясувалося згодом, помилково.

Минулого року Томмі отримав одну перемогу, а зараз збирається поліпшити свій послужний список в 4-раундовому поєдинку з Меттом Вейсхааром.

"Я тільки після канікул приступив до тренувань, але я думаю, я справлюся зі своїм завданням. Моїй дівчині набридло, що я цілий день сиджу вдома і вона сказала мені, щоб я знову бився або знайшов собі нормальну роботу. Якщо б мої руки дозволили мені це, я б бився раз на місяць; поки проведу цей бій і подивлюся, що буде далі. Але у будь-якому випадку, це хороше відчуття, коли ти повертаєшся на ринг", - заявив боксер.

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"ВІЛ-інфікований" екс-чемпіон світу знову вийде на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути