Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 14:37

"Вест Хем" влаштує великий розпродаж

Під час січневого трансферного вікна "Вест Хем" може продати до восьми гравців першої команди, щоб покрити наслідки фінансової кризи власника клубу.

У вівторок був оголошений банкротом банк Landsbanki, найбільшим акціонером якого є власник "Вест Хема" Бйьорголфур Гудмунссон. Сам власник наполягає, що не збирається примушувати клуб відповідати за свої фінансові проблеми, проте у "Вест Хемі" вже визнають, що хотіли б скоротити склад першої команди до 30 гравців.

Влітку молотобійці заробили 18,8 мільйонів фунтів від продажів Джона Пентсіла, Джорджа Маккартні, Антона Фердінанда і Бобі Замори. Тепер вони прагнуть скоротити зарплатну відомість шляхом продажу гравців, які не вважаються ключовими.

Клуб готовий вислухати пропозиції з приводу Денні Геббідона, Хадена Маллінза, Найджела Козі, Калума Девенпорта, Джеймса Коллінза, Джонатана Спектора, Бойера, Лі Бойєра та Луїша Боа Морте.

football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Вест Хем" влаштує великий розпродаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути