вівторок, 04 березня 2008 12:48

"Валенсію" продовжують приголомшувати скандали

Сезон-2007/08 для іспанської "Валенсії" ризикує стати одним з найчорніших в історії клубу. І це стосується не стільки спортивної частини досягнень команди, скільки скандалів навколо її футболістів.

Вчора, 3 лютого, на офіційному сайті клубу з"явилося повідомлення про те, що аргентинський півзахисник Евер Банега не пройшов алкогольний тест пыд час водіння автомобіля.

- Банега потрапив в аварію і в результаті розгляду інциденту не пройшов тест на алкоголь. До тих пір, поки деталі не стануть ясними, клуб утримається від усіляких коментарів. Після того, як поліція завершила свої процедури, клуб почав внутрішнє розслідування відповідно до власного дисциплінарного кодексу, - мовиться в повідомленні.

19-річний Банега, який перейшов до "Валенсії" з "Бока Хуніорс" в січні цього року за $26,5 млн, в останніх іграх був одним з кращих у складі свого клубу. Його вдалі дії на полі допомогли забути про скандал відразу після трансферу футболіста, коли в засобах масової інформації з"явився відеозапис, на якому  Банега предстає в образі Адама.

Після вдалого старту сезону "Валенсія" пережила ряд потрясінь, що не найсприятливішим чином позначилося на результатах команди. Прихід на тренерський місток Рональда Кумана не приніс довгожданих успіхів. Більш того, голландський фахівець позбавився ветеранів команди Сантьяго Канісареса, Давида Альбельду і Мігеля Анхеля Ангуло, після чого Альбельда подав на "Валенсію" до суду за дострокове розірвання контракту з вимогою виплати компенсації.

В даний момент "Валенсія" розташовується на дев"ятому рядку турнірної таблиці, в 24 очках від лідируючого мадридського "Реала", проте гратиме в півфіналі національного Кубка.

"Газета.ру" 
Зараз ви читаєте новину «"Валенсію" продовжують приголомшувати скандали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути