Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2007 09:38

"Ювентус" знову звинуватили у корупції

 
Скандалом завершився останній тур в італійській серії B. "Ювентус", що забезпечив собі підвищення в класі, програв на своєму полі "Спеції" з рахунком 2:3.
 
Завдяки цій перемозі, гості зайняли 19-е місце і проведуть стикові матчі з "Вероною" за право залишитися в другому дивізіоні. При цьому "Ареццо", не дивлячись на перемогу в гостях на "Тревізо" 3:1 вилетів в серію C.

Після закінчення матчу наставник "Ареццо" Антоніо Конте, що довгий час виступав в "Ювентусе", піддав критиці свою колишню команду.

 "Я украй розчарований. Я глибоко поважаю уболівальників "Юве", чого не можу сказати про нинішню команду. Невдача дуже неприємна, але вона допомогла мені зрозуміти деякі речі, про існування яких я здогадувався. В даний момент багато говорять про очищення футболу. Якщо це чистий футбол, то...", - заявив Конте.

Виконавчий директор "Ювентуса" Жан-Клод Блан негайно відреагував на звинувачення Конте. "Всі, хто дивився матч з "Спецією", можуть підтвердити, що на полі була чесна боротьба. Іноді знаходячись під впливом емоцій, люди роблять заяви, про які потім шкодують", - сказав він. - www.fanat.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" знову звинуватили у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути