Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2009 08:59

"У "Мілана" навіть думки про поразку не було" - Леонардо

"У "Мілана" навіть думки про поразку не було" - Леонардо

Головний тренер "Мілана" Леонардо після перемоги над "Реалом" (3:2) в матчі Ліги чемпіонів зізнався, що чекав подібного результату гри.

"Що я можу сказати? Гра говорить сама за себе. Ми дуже серйозно поставилися до цього матчу, навіть не дивлячись на складний початок зустрічі і пропущений гол. Але команда вірила в свої сили, другий тайм ми провели чудово.

Навіть після того, як ми поступалися в рахунку, не було і думки про те, що програємо. Ми зустрілися з сильною командою, але вона є для нас ідеальним суперником.

Помилка Діди? Гравці "Реала" теж помилялися. Діда - досвідчений футболіст, він знає, як з честю вийти з подібних ситуацій.

Коріння цієї перемоги - в другому таймі матчу з "Ромою", коли нам нічого не залишалося, окрім як атакувати і відіграватися. Ця тактична система неможлива без хорошої гри півзахисту і нападу. "Реал" використовує подібну схему.

Зараз я не думаю про себе, про те, що трапиться зі мною в майбутньому. Я просто насолоджуюся моментом, ми повинні запам"ятати цей матч. Команда продемонструвала характер, вона не здавалася. Саме такою я хочу бачити гру "Мілана". Я живу теперішнім і не думаю про майбутнє.

Що мені сказав Кака, коли ми поговорили на початку другого тайму? Це залишиться між нами. Йому було нелегко, вигравши багато трофеїв з "Міланом", перейти в іншу команду і почати все заново", - цитує Леонардо ANSA.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"У "Мілана" навіть думки про поразку не було" - Леонардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути