понеділок, 04 серпня 2008 14:54

"Троїцький" обіцяють демонтувати вчасно

Демонтаж наземної частини ТРЦ "Троїцький" на площі перед НСК "Олімпійський" буде виконано в терміни, визначені проектом організації робіт.

Про це заявив перший заступник мера Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА.

Як відомо, що демонтувати недобудову планується за три місяці.

Наразі, за словами Голубченка, вже підписано розпорядження КМДА "Про виконання робіт з демонтажу наземної частини об"єкта незавершеного будівництва на Троїцькій площі перед НСК "Олімпійський".

Розпорядженням КМДА замовником виконання робіт з демонтажу ТРЦ "Троїцький" визначено Головне управління капітального будівництва міста Києва.

Голубченко зазначив, що відповідно до рішення Київради, з міського бюджету виділено 28 млн. грн. на демонтаж торгівельно-розважального центру на площі перед НСК "Олімпійський". За його словами, ця сума повністю покриє витрати на роботи з демонтажу.

Як повідомлялося, 19 липня о 8:00 було відновлено демонтаж ТРЦ "Троїцький". Це сталося після того, як Міністерство юстиції відкликало позовну заяву до Господарського суду, в якому оскаржувало угоду між компанією "Юджин", КМДА та ДУСі про демонтаж наземної частини торгівельно-розважального центру.

"Українська правда"

Зараз ви читаєте новину «"Троїцький" обіцяють демонтувати вчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути