Ексклюзиви
середа, 21 січня 2009 14:36

"Тоттенхем" придбав футболіста збірної Гондурасу

Лондонський футбольний клуб "Тоттенхем" придбав гравця "Вігана" і збірної Гондурасу Вілсона Паласіоса. Сума операції склала близько 14 мільйонів фунтів стерлінгів, повідомляє агентство Reuters.

Спочатку "Тоттенхем" оцінив гравця в 10 мільйонів фунтів, проте "Віган" відхилив цю пропозицію. "Віган" придбав Паласіоса в січні 2008 року за один мільйон фунтів у клубу "Олімпія" із столиці Гондурасу Тегусігальпи. До цього Паласіос півроку провів в оренді в клубі "Бірмінгем Сіті".

У чемпіонаті Англії сезону-2008/09 Паласіос провів 21 матч і не забив жодного гола. Півзахисник отримав дев"ять жовтих карток. Очікується, що у складі "Тоттенхема" футболіст Гондурасу дебютує 27 січня в матчі з клубом "Сток Сіті".

"Тоттенхем" раніше в січні 2009 року купив форварда збірної Англії Джермейна Дефо. Придбання цього гравця у "Портсмута" обійшлося клубу в суму близько 15 мільйонів фунтів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" придбав футболіста збірної Гондурасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути