понеділок, 01 вересня 2008 14:28

"Тоттенхем" підписав ще одного гравця збірної Хорватії

Захисник "Манчестер Сіті" Ведран Чорлука підписав 6-річний контракт з "Тоттенхемом". Трансфер хорватського футболіста обійшовся команді Хуанде Рамоса в 8.5 мільйонів фунтів.

22-річний футболіст почав свою кар"єру в загребському "Динамо", після чого переїхав на Туманний Альбіон, де у складі "Мансіті" провів в сезоні 2007/2008 41 матч. "Я дуже щасливий, тому що підписав контракт з великим клубом, - дав своє перше інтерв"ю на лондонській землі гравець національної збірної Хорватії. - Я виступатиму в одній команді зі своїм кращим другом Лукою Модрічем, що може бути краще?"

Нагадаємо, що цього сезону "Тоттенхем" вже зробив два значущі придбання. Лука Модріч поповнив середню лінію команди, а Роман Павлюченко підсилив атаку після переходу Роббі Кіна в "Ліверпуль".

Таким чином, "Тоттенхем" витратив на цю трансферну кампанію більше 90 мільйонів євро. У цьому показнику разом з "Барселоною" лондонці лідирують в Європі.

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" підписав ще одного гравця збірної Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути