Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 12:46

"Тоттенхем" готовий викласти за Рікельме 15 мільйонів євро

Англійський "Тоттенхем" запропонував за півзахисника іспанського "Вільярреала" і збірної Аргентини Хуана Рікельме 15 мільйонів євро. Другу частину минулого сезону гравець провів на правах оренди в "Боки Хуніорс", у складі якого став володарем Кубка Лібертадорес, повідомляє www.sports.ru.

- "Вільярреал" отримав дуже хорошу пропозицію "Тоттенхема" про прдбання Хуана. Зараз президент іспанського клубу Фернандо Роїж роздумує над ним. Думаю, він повинен погодитися відпустити Рікельме, адже пропозиція вигідна і для "жовтої субмарини", і для самого гравця, - сказав агент аргентинського футболіста Маркос Франкі.

Кілька днів тому Фернандо Роїж заявив:

- Ми завжди прораховуємо наші економічні і спортивні вигоди. Поки трансферне вікно відкрите (до 31 серпня), ми готові розглянути пропозиції по Рікельме. Спершу всі охочі повинні домовитися з самим гравцем, а потім звертатися до нас. У крайньому випадку, Рікельме залишиться в "Вільярреалі".

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" готовий викласти за Рікельме 15 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути