Ексклюзиви
субота, 05 квітня 2008 12:37

"Таврія" зіграла внічию з "Арсеналом"

У першому таймі на полі вистачало боротьби за м"яч, що викликало певне розчарування глядачів, які явно чекали більшого. Лише під самий кінець першого тайму сімферопольці стрепенулися. Спочатку простріл з флангу в падінні ударом головою замикав Денис Голайдо, але захисник заблокував удар. А на 43-ій хвилині Лакі Ідахор невдало перекинув м"яч через Реву, який вийшов на перехоплення.

Другий тайм "Таврія" почала дуже агресивно. Окрім декількох ударів по воротах "Канонірів", арбітр призначив пару штрафних за порушення проти кримчан, які в результаті і принесли результат. Постріл Любеновіча Рева невдало відбив ногою, а Гоменюк був на добиванні першим, виправдавши банер місцевих фанатів, які вимагають викликати Володимира в збірну - 1:0 на 59 хвилині матчу. Майже відразу капітан кримчан міг подвоїти рахунок, але пробив головою прямо в руки кіперу киян.

Денис Голайдо, який вразив всіх в матчі проти сербів, на 70-ій хвилині припустився фатальної помилки, "обрізавшись" біля своїх воріт. Селезньов такий промах не пробачив, продовживши боротьбу за титул кращого снайпера країни разом з Гоменюком. 1-1.

Господарі намагалися виправити ситуацію, проте до стовідсоткових моментів біля воріт "Арсеналу" справа так і не дійшла. Кияни могли вирвати нелогічну перемогу, але Дикань парирував два небезпечних постріли Селезньова, виручивши своїх одноклубників.

Таврія - Арсенал 1:1

Голи: Гоменюк, 59 - Селезньов, 70

Таврія: Дикань, Бойко, Стоян, Назаров, Йокшас, Галюза, Хайдучек (Зборовський, 88), Голайдо, Любеновіч, Ідахор (Ковпак, 78), Гоменюк

Арсенал: Рева, Распопов, Евсєєв, Беньо, Хомін, Старгородський, Ессола, Кузнєцов, Закарлюка, Лисенко (Данішевський, 78), Селезньов (Батальський, 90)

Попереджені: Хомін - Старгородський

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" зіграла внічию з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути