Ексклюзиви
понеділок, 14 липня 2008 08:26

"Таврія" йде далі в Кубку Інтертото

"Таврія" йде далі в Кубку Інтертото

Сімферопольська "Таврія" без проблем обіграла ФК "Тирасполь" і вийшла в наступний раунд Кубка Інтертото, який цього сезону проводиться востаннє.

Вже на третій хвилині матчу господарі могли виходити вперед, але після закидання Голайдо ні Гігіадзе, ні Галюзі не вдалося пробити Журика. Протягом наступних 120 секунд рахунок могли відкривати лідери команди Гоменюк і Любеновіч, але після удару першого оборонець гостей виніс м"яч буквально зі лінії воріт, а удару другого просто не вистачило сили.

Проте вже дуже скоро рахунок був відкритий - Любеновіч після скидки Ідахора здорово пробив, знаходячись біля лінії штрафного.

Сімферопольці продовжували створювати моменти і вже в доданий до першого тайму час кращий бомбардир "Таврії" минулого сезону Володимир Гоменюк зблизька відправив другий м"яч до сітки гостей.

Коли на 51-ій хвилині новачок команди Васіл Гігіадзе після пасу в центр штрафного від Голайдо забив третій гол в матчі, здавалося, що від розгрому молдованам не вберегтись, але гості зуміли забити гол престижу і більше не пропускали.

Наступним суперником "Таврії" буде французький "Ренн". Перші матчі третього раунду турніру відбудуться 19-20 липня, відповіді - 26-27 липня.

Таврія - Тирасполь 3:1

Голи: Любеновіч, 10, Гоменюк, 45, Гігіадзе, 51 - Булат, 90+2

Таврія: Дикань, Галюза, Хайдучек, Голайдо, Назаров, Бойко (Донець, 63), Ільницький, Гоменюк (Зборовський, 75), Ідахор, Любеновіч (Ковпак, 81), Гігіадзе

Тирасполь: Журик, Вербицький, Додул, Рева (Булат, 57), Сидоренко, Намашко (Секрієру, 65), Рудак, Солодяк, Суворов, Бондарчук (Порфіряну, 46), Карпович

Попереджені: Солодяк

За матеріалами: Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" йде далі в Кубку Інтертото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути