середа, 29 листопада 2006 14:36

"Стяуа" обурена чутками про підкуп арбітрів

В українській пресі з"явилися чутки про те, що "Стяуа" підкупила суддю під час матчу команди з київським "Динамо" у п"ятому турі групового турніру Ліги чемпіонів. Той поєдинок закінчився унічию 1:1. Такий результат позбавив киян можливості продовжити боротьбу у Єврокубках і вивів "Стяуа" до Кубка УЄФА. У тій грі суддя Ярослав Яра не зарахував "динамівцям" два голи.

- Уявлення не маю, про що пишуть українці. Мене це не цікавить. Але брехня впливає на імідж клуба, - сказав власник "Стяуа" Джиджи Бекалі.

- ФРФ не має ніякого відношення до того, що пишуть українські ЗМІ, - заявив голова організаційного відділу федерації футболу Румунії Мірча Міхаіл. - Арбітри жодного разу не залишалися без делегата УЄФА, спостерігача і без мене. А представники "Стяуа" ні на секунду не входили з ними в контакт.

Представник прес-центра УЄФА, в свою чергу повідомив, що не ведеться ніяких розслідувань щодо корупції у вищезазначеному матчі, повідомляє Футбол.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Стяуа" обурена чутками про підкуп арбітрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути